ОСОБЛИВОСТІ КРИВОЇ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ

Автор(и)

  • Г.В. ТКАЧЕНКО

Анотація

В статті описаний метод зволоження зерна, методика визначення температури та маси у динаміці. Наведено будову дослідної установки та принципи побудови кривих сушіння. Обгрунтовано режими сушіння зерна кукурудзи високої вологості з використанням вентильованих бункерів.

Посилання

Атаназевич В.И. Сушка зерна. – М.: ДеЛи принт, 2007. – 480 с.

Гинзбург А.С. Технология сушки пищевых продуктов. М.: Пищевая пром-ть, 1976. – 248 с.

Жидко В.И. Зерносушение и зерносушилки / В.И. Жидко, В.А. Резчиков, В.С. Уколов. – М.: Колос, 1982. – 239 с.

Слободкин А. С. Приближенный метод расчета кинетики прогрева влажного материала в кипящем слое при осциллирующем режиме. ИФЖ. 1964. – № 3. – С. 93

Шевцов А.А. Оптимизация процесса сушки зерна / А.А. Шевцов, А.С. Шамшин, А.В. Евдокимов // Международная научно практическая конференция «Научные основы процессов, аппаратов и машин пищевых производств». – Краснодар, 2002. – С. 220 – 222.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-05-03