ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ СОРТУ ДКС 4685X1390

Автор(и)

  • Н.М. ОСОКІНА
  • К.В. КОСТЕЦЬКА

Анотація

Наведено результати вивчення технологічної придатності зерна кукурудзи сорту ДКС 4685 X 1390 для виробництва крупи.

Посилання

Лихочвор В. В. Рослинництво: навчальний посібник. — К.: Центр навчальної літератури, 2004. —816 с.

Степанова В.Н. Растениеводство. Изд. 3-е / В.Н. Степанова, В.И. Лукьянюка. — М.: Колос, 1970. —488 с.

Казаков Е.Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов (3-е переработаное и дополненное издание) / Е.Д. Казаков, Г.П. Каприленко // Зерновое хозяйство. — СПб.: ГИОРД, 2005. —512 с.

Мерко І. Т. Наукові основи технології зберігання і переробки зерна / І. Т. Мерко, В. А. Моргун. — Одеса, 2001.— 207 с.

Соколова А. Я. Технологическое оборудование предприятий по хранению и переработке зерна / Перераб. и доп. под ред. д.т.н., проф. А. Я. Соколова. — М.: Колос, 1984. —445 с.

Крошко Г. Д. Правила організації і ведення технологічного процесу на круп’яних заводах / Г.Д. Крошко, В.І. Левченко, Л.Д. Щабельська. — К.: ВІПОЛ, 1998. —164 с.

Каминский В.Д. Производство крупы / В.Д. Каминский, Н.В. Остапчук. — К.: Урожай, 1992. —61 с.

Остапчук М.В. Системні методи визначення характеристик зернових мас / М.В. Остапчук, Г.М. Станкевич, Г.А. Гончарук // Хранение и переработка зерна. — 2005. — № 11. — С. 31–34.

Данильчук П.В. Оценка качества зерна в хозяйствах и на хлебоприемных предприятиях: справ. / П.В. Данильчук, Л.Р. Торжинская. — К.: Урожай, 1990. —174 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-05-03