ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДЕЯКИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ ЗА ФОРМУВАННЯ ЇХ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ

Автор(и)

  • Г.С. ГАЙДАЙ
  • І.В. ГАЙДАЙ Агротехнічний коледж Уманського НУС
  • Н.А. ЛУЦЕНКО Городищенський коледж Уманського НУС
  • Т.І. БОБКО Агротехнічний коледж Уманського НУС

Анотація

Досліджувався біохімічний склад, споживчі властивості та харчова цінність плодів яблуні вітчизняної селекції і їх придатність до тривалого зберігання залежно від температури в плодосховищах.

Посилання

Методические рекомендации проведення исследований по вопросам хра-нения и переработки плодов и ягод: [сборн. метод. провед. иссл.]. – К: Инст. садов., 1980. – 140 с.

Методические рекомендации по вопросам хранения и переработки: [сборн. метод. провед. иссл.]. – Ялта. – 2001. – 120 с.

Система сокращения потерь и сохранение качества плодов и винограда при хранении. – Мичуринск: ВНИИС, – 1990. – 13 с.

Осокіна Н.М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: підруч. [для студ.вищ. навч. закл. ] /Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань: Видав.- поліграфічне підприємство, 2005. – 614 с.

Подпрятов Г.І. Зберігання і переробка продукції рослинництва: посібн. [для студ.вищ. навч. закл.] / Г.І.Подпрятов, Л.Ф.Скалецька, А.М.Сеньков, В.С.Хилевич. – К.: Мета, 2002. – 496 с.

Яновський Ю.П. Ягідництво: посібн. [для студ.вищ. навч. закл. ] /Ю.П.Яновський, В.В.Воєводін, О.М.Лапа, Є.В.Чепернатий. – К., 2009. – 216 с.

Дикань О.П. Виноградарство: посібн. [для студ.вищ. навч. закл.] / О.П.Дикань, А.О.Бондаренко, В.В.Заморський, О.Г.Палеха. – Сімферополь: «Бізнес-Інформ», 2002. – 208 с.

Широков Е.П. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации: учебник [для студ.высш. учебн. завед.] / Е.П.Ши-роков. – М.: Агропромиздат, 1988. – 319 с.

Черепахин В.И. Плодоводство: учебник [для студ.высш. учебн. завед.] / В.И.Черепахин, В.И.Бабук, Г.К.Карпенчук. – М.: Агропромиздат, 1991. – 271с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-05-03