ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРИ ЗБЕРІГАННЯ ТА СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЯБЛУНІ НА ЛЕЖКОЗДАТНІСТЬ ЇЇ ПЛОДІВ
Анотація
Проведено дослідження щодо лежкоздатності яблук залежно від температури зберігання. Встановлена залежність тривалості зберігання плодів від сортових особливостей яблуні та температури в плодосховищі.
Посилання
Методические рекомендации проведення исследований по вопросам хра-нения и переработки плодов и ягод: [сборн. метод. провед. иссл.]. – К: Инст. садов., 1980. – 140 с.
Методические рекомендации по вопросам хранения и переработки: [сборн. метод. провед. иссл.]. – Ялта. – 2001. – 120 с.
Система сокращения потерь и сохранение качества плодов и винограда при хранении. – Мичуринск: ВНИИС, – 1990. – 13 с.
Осокіна Н.М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: підруч. [для студ.вищ. навч. закл. ] /Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань: Видав.-поліграфічне підприємство, 2005. – 614 с.
Подпрятов Г.І. Зберігання і переробка продукції рослинництва: посібн. [для студ.вищ. навч. закл.] / Г.І.Подпрятов, Л.Ф.Скалецька, А.М.Сеньков, В.С.Хи-левич. – К.: Мета, 2002. – 496 с.
Яновський Ю.П. Ягідництво /Ю.П.Яновський, В.В.Воєводін, О.М.Лапа, Є.В.Чепернатий. – К., 2009. – 216 с.
Дикань О.П. Виноградарство: посібн. [для студ.вищ. навч. закл.] / О.П.Дикань, А.О.Бондаренко, В.В.Заморський, О.Г.Палеха. – Сімферополь: «Бізнес-Інформ», 2002. – 208 с.
Широков Е.П. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации: учебник [для студ.высш. учебн. завед.] / Е.П.Ши-роков. – М.: Агропромиздат, 1988. – 319 с.
Черепахин В.И. Плодоводство: учебник [для студ.высш. учебн. завед.] / В.И.Черепахин, В.И.Бабук, Г.К.Карпенчук. – М.: Агропромиздат, 1991. – 271 с.