Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Уманського національного університету садівництва
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Тематичні розділи
Порядок рецензування статей
Етика наукових публікацій
Розгляд інформації та звернень
Політика відкритого доступу
Авторам
Умови публікацій
Вимоги до оформлення статей
Приклад оформлення
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2022): Вісник Уманського національного університету садівництва
№ 1 (2022): Вісник Уманського національного університету садівництва
Опубліковано:
2023-05-03
АГРОНОМІЯ
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ВЕГЕТАТИВНОЇ МАСИ ЕНЕРГЕТИЧНИХ КУЛЬТУР РІЗНОЇ ТРИВАЛОСТІ ВЕГЕТАЦІЇ
І. І. Бойко, В. О. Грищенко, Н. М. Климович, А. В. Заболотна
3-7
PDF
ОТРУЙНІ ТА ШКІДЛИВІ РОСЛИНИ ПРИРОДНИХ ПАСОВИЩ ЖИТОМИРСЬКОГО ПОЛІССЯ
В.В. Борщенко, О.О. Лавринюк, С.Ж. Фарафонов, І.В. Ткачова, А.О. Бернацький
8-17
PDF
РІСТ І РОЗВИТОК БУРЯКА СТОЛОВОГО ЗАЛЕЖНО ВІД РІЗНИХ СПОСОБІВ МУЛЬЧУВАННЯ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
П. В. Безвіконний, Р. О. М’ялковський, В.С. Кравченко
18-22
PDF
АГРОМЕТЕОРОЛОГІЧНІ УМОВИ 2020–2021 СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО РОКУ ЗА ДАНИМИ МЕТЕОСТАНЦІЇ УМАНЬ
В.Г. Новак, А.В. Новак
22-26
PDF
ВПЛИВ СОРТИМЕНТУ НА РОСТОВІ ПОКАЗНИКИ ТА УРОЖАЙНІСТЬ ШПИНАТУ ГОРОДНЬОГО
О.І. Улянич, К.М. Шевчук
27-31
PDF
ВПЛИВ ВАПНУВАННЯ ТА МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ НА ВРОЖАЙНІСТЬ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ НА ЧОРНОЗЕМІ ОПІДЗОЛЕНОМУ
Г. М. Господаренко, В. В. Любич, О. Д. Черно
32-36
PDF
АГРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ALLIUM AMPELOPRASUM VAR. AMPELOPRASUM L.
В. В. Яценко, С. П. Полторецький, С. В. Рогальський, А. О. Січкар
37-45
PDF
ПАМ’ЯТІ ВИДАТНОГО УЧЕНОГО-БІОЛОГА, ПРОФЕСОРА СТЕПАНА СТЕПАНОВИЧА КОСТИШИНА
В.Д Шинкарук, І.П. Григорюк, С. В. Пида, Ю.В. Лихолат
140-142
PDF
САДІВНИЦТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО
ФОТОСИНТЕТИЧНІ ПІДВАЛИНИ ПРОДУКТИВНОГО ПРОЦЕСУ СОРТІВ ЯБЛУНІ
Б.О. Чецький, В. В. Заморський
102-105
PDF
МІКРОКЛОНАЛЬНЕ РОЗМНОЖЕННЯ ФУНДУКА
О.В. Мацкевич, І.В. Кімейчук, В.В. Мацкевич, Л.М. Карпук
106-115
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
В. М. Юхно, О. В. Бараболя
46-51
PDF
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ СУБПРОДУКТІВ ТА ГАРБУЗА ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА
О. В. Бараболя, Л.І. Кущ, С.О. Дудник, Г.Є. Дубова
52-57
PDF
СОРТОВА ПРОДУКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ЯРОЇ В УМОВАХ ПРАВОБЕРЕЖНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
О.П. Герасимчук, К.В. Костецька, К.В. Костецька, А.О. Чернега
58-63
PDF
ФОРМУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ВНЕСЕННЯ РІЗНИХ ДОЗ ТА ТЕРМІНІВ ЕЛЕМЕНТІВ АЗОТНОГО ЖИВЛЕННЯ
О.П. Герасимчук, К.В. Костецкая
64-69
PDF (English)
ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ СОЇ ФРАКЦІОНУВАННЯМ НАСІННЯ
К.В. Костецька, О.П. Герасимчук
70-76
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНА ЯКІСТЬ КРОХМАЛЮ РІЗНИХ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ І СОРТІВ СОРГО ЗЕРНОВОГО ЗА ЙОГО БІОХІМІЧНОЮ СКЛАДОВОЮ
В. І. Войтовська, В. В. Любич, С. О. Третьякова, В. О. Приходько
77-81
PDF
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА ГАРБУЗОВОГО
Г. М. Господаренко, В. В. Любич, В. В. Желєзна, В. В. Новіков
82-88
PDF
ЗНАЧЕННЯ ВИДУ ЖИРОЗАМІННИКА В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ
В. В. Любич
89-95
PDF
ФОРМУВАННЯ АРОМАТУ ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
А.Ю. Токар, О.М. Литовченко, В.І. Войцехівський
96-101
PDF
ЛАНДШАФТНЕ САДІВНИЦТВО
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА СКВЕРУ ІМ. І. ЧЕРНЯХОВСЬКОГО М. УМАНЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ЙОГО ВІДНОВЛЕННЯ
І.М. Пушка
116-121
PDF
ЗАХИСТ ТА КАРАНТИН РОСЛИН
ВИДОВЕ РІЗНОМАНІТТЯ ШКІДНИКІВ СМОРОДИНИ ЧОРНОЇ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
С.М. Мостов'як
122-127
PDF
ОСНОВНІ ФІТОФАГИ НА ПОСІВАХ КУКУРУДЗИ ТА ЗАХОДИ ОБМЕЖЕННЯ ЇХ ЧИСЕЛЬНОСТІ В УМОВАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТ
А.В. Григорєва, С.М. Мостов'як
128-132
PDF
ПРОДУКТИВНІСТЬ І УРАЖЕННЯ ХВОРОБАМИ ПОСІВІВ ОЗИМОГО ЯЧМЕНЮ НА ЧОРНОЗЕМІ ТИПОВОМУ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОПЕРЕДНИКА Й ОБРОБКИ ФУНГІЦИДОМ
О. Б. Конончук, С. В. Пида, А. І. Герц, І. С. Брощак
133-139
PDF
Мова
English
Українська
Наш журнал індексується