Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Вісник Уманського національного університету садівництва
Головна
Поточний випуск
Редакційна колегія
Про журнал
Тематичні розділи
Порядок рецензування статей
Етика наукових публікацій
Розгляд інформації та звернень
Політика відкритого доступу
Авторське право
Авторам
Умови публікацій
Вимоги до оформлення статей
Приклад оформлення
Архіви
Контакти
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2021): Вісник Уманського національного університету садівництва
№ 2 (2021): Вісник Уманського національного університету садівництва
Опубліковано:
2023-05-03
АГРОНОМІЯ
РЕГУЛЯЦІЯ РОСТОВИХ ПРОЦЕСІВ І ПРОДУКТИВНІСТЬ РОСЛИН ОГІРКА ЗА ВИКОРИСТАННЯ РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ
О.А. Шевчук, О.О. Ткачук, О.О. Ходаніцька, О.А. Матвійчук, С.В. Поливаний
3-8
PDF
ВПЛИВ СХЕМИ РОЗМІЩЕННЯ І ГУСТОТИ РОСЛИН НА БІОМЕТРИЧНІ ПОКАЗНИКИ ТА УРОЖАЙНІСТЬ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО
С.А. Вдовенко, А.Б. Оплаканська, П.А. Швидкий, О.І. Мулярчук
9-12
PDF
ОБҐРУНТУВАННЯ МЕЖІ ДОЦІЛЬНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ФОСФОРНИХ ДОБРИВ
В.І. Невлад, Г.М. Господаренко, А.Т. Мартинюк
13-19
PDF
ФОРМУВАННЯ ВРОЖАЙНОСТІ РІЗНОСТИГЛИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ М’ЯКОЇ ОЗИМОЇ ТА ЇЇ СКЛАДОВИХ ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ
Т.В. Сіліфонов, О.Л. Бурляй, Г.М. Господаренко, В.В. Любич, В.П. Карпенко, В.В. Новіков
20-30
PDF
ТРАНСФОРМАЦІЯ СПОЛУК ФОСФОРУ ЧОРНОЗЕМУ ОПІДЗОЛЕНОГО ЗА РІЗНИХ СИСТЕМ УДОБРЕННЯ В ПОЛЬОВІЙ СІВОЗМІНІ
Г.М. Господаренко, О.Д. Черно
31-36
PDF
ЧИСЕЛЬНІСТЬ ОКРЕМИХ ГРУП МІКРОБІОТИ РИЗОСФЕРИ ВІВСА ГОЛОЗЕРНОГО ЗА ВИКОРИСТАННЯ БІОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ
К.Ю. Марченко
37-41
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ВПЛИВ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ЯГІД СУНИЦІ РОЗЧИНОМ ХІТОЗАНУ НА ТРИВАЛІСТЬ ЗБЕРІГАННЯ ТА ВИХІД ТОВАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
А.Г. Благополучна, Н.О. Ляховська
42-44
PDF
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЕКСТРУДУВАННЯ ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМІВ
К.В. Костецька, В.В. Желєзна, І.Ф. Улянич, М.І. Голубєв
45-51
PDF
ЇСТІВНІ КВІТИ – НОВА ТЕНДЕНЦІЯ У СУЧАСНІЙ КУЛІНАРІЇ
Т.М. Бербец
52-57
PDF
ВИКОРИСТАННЯ МЕЛЯСИ ЦУКРОВОЇ ТРОСТИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ
В.М. Челябієва, А.О. Симко
58-62
PDF
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА 4-ВИДОВОГО ТРИТИКАЛЕ
В.В. Любич, В.В. Желєзна, К.В. Костецька
63-68
PDF
САДІВНИЦТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО
ҐРУНТОВТОМА ТА ЗАХОДИ ЇЇ ПОСЛАБЛЕННЯ В НАСАДЖЕННЯХ ЯБЛУНІ
Р.В. Яковенко
69-72
PDF
ТРИВАЛІСТЬ ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНОЇ ЗРІЛОСТІ ЯГІД СУНИЦІ САДОВОЇ ПІД ВПЛИВОМ АБІОТИЧНИХ ФАКТОРІВ
В.В. Заморський, І.Л. Заморська
73-77
PDF
ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІЙНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ПЕРСИКА РІЗНИХ СОРТІВ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ
О.М. Алексєєва, П.Г. Бондаренко
78-83
PDF
ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА РЕЖИМІВ КРАПЛИННОГО ЗРОШЕННЯ ВИНОГРАДНОЇ ШКІЛКИ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Н.М. Зеленянська, В. В. Борун
84-90
PDF
ЕКОЛОГІЯ
ЕКОЛОЛІЧНА ОЦІНКА СТАНУ ҐРУНТУ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
В.Г. Парахненко, Н.О. Ляховська, А.Г. Благополучна
91-95
PDF
АГРАРНА НАУКА
ПРОФЕСОРУ ІВАНУ ПАНАСОВИЧУ ГРИГОРЮКУ – 80 РОКІВ!
Н.Г. Нестерова, Є. М. Богач, Ю.М. Савченко
96-98
PDF
Мова
English
Українська
Наш журнал індексується