ХАРАКТЕРИСТИКА ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ ЗА МАСОЮ 1000 ЗЕРЕН ТА ПРОДУКТИВНІСТЮ ЗАЛЕЖНО ВІД ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ - Паламарчук, В. Д.; Паламарчук, В. Д. (Вісник Уманського національного університету, 2023)
У статті наведено результати дослідження маси 1000 зерен та продуктивності гібридів кукурудзи залежно від елементів технології. Встановлений вплив розмірів фракції насіння та глибини його загортання на величину даних ознак. Встановлена динаміка зміни досліджуваних показників при зміні маси 1000 насінин та збільшенні глибини загортання насіння із 4 до 11 см. Проаналізований вплив абіотичних чинників на досліджувані показники.