ВПЛИВ УМОВ РЕГІОНУ НА ФОРМУВАННЯ ФІТОЦЕНОЗУ СТЕВІЄВОГО МЕДУ - Стефанюк, В. Й. (Вісник Уманського національного університету, 2023)
Вивчено вплив екологічних умов регіонів України на врожайність зеленої і сухої маси стевії медової та її окремих сортів. Виявлено кращі регіони для її вирощування.