ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ АГАРАНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Гринчак, О. В.; Давлетханова, О. Х.; Марін, Б. М. (Вісник Уманського національного університету, 2023)
У статті розкрито специфіку, особливості впровадження і функціонування дистанційного навчання в Уманському національному університеті садівництва. На основі результатів оцінки впливу елементів дистанційного навчання на навчальний процес сформульовані переваги і недоліки запровадження і використання системи дистанційного навчання MOODLE в університеті. Доведено позитивну роль засобів мультимедіа як інструменту навчання, що сприяє поліпшенню сприйняття і засвоєння навчального матеріалу.