ДЕЯКІ ШЛЯХИ РІШЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ РОЗВИТКУ ПИТОМНИЦТВО В РОСІЇ - Ибрагимов, К. Х. (Вісник Уманського національного університету, 2023)
У статті піднімається актуальна кожному садівника Росії проблема якості посадкового матеріалу плодово-ягідних культур, реалізованого над ринком країни. Викрито основні причини негативного стану в країні розсадництва та ринку саджанців. Запропоновано принципи та основні адміністративно-правові заходи щодо організації сучасного розсадництва, що відповідає інтересам населення та самих розсадників.